OPEN DAG STERRENBOOG: KIJK, DENK EN PRAAT MEE!

Benieuwd naar de toekomst van de oude Regenboogschool? Wilt u meedenken en meepraten? Maak kennis met het plan Sterrenboog op de kinderspeelmiddag en informatieavond op woensdag 17 september.

´s Middags zijn alle kinderen uit de buurt welkom op het plein tussen de voormalige school en het speelveld. Op ludieke wijze en met veel gezellige spelletjes, activiteiten en ander vertier wordt door de initiatiefnemers geïnventariseerd wat de kinderen willen: een grote speeltuin, een zandbak met glijbaan of iets avontuurlijks en totaal anders? Willen ze veel natuur of juist veel ruimte om te kunnen sporten en spelen? Tijdens de kindermiddag staan de jongste bewoners van Hoevenbraak/Hulzenbraak centraal.

In de voormalige school start vanaf 19.30 uur een openbare informatieavond. Hier worden de plannen onder de projectnaam Sterrenboog uitgebreid bekend gemaakt. De wensen, gedachten en ideeën van de bewoners en omwonenden worden daarbij uitgebreid in kaart gebracht. Een zeer interactieve avond waar naar iedereen wordt geluisterd.

De avond wordt georganiseerd door projectontwikkelaar Abeco 'Sterk in ontwikkeling' en Woudstra Architecten. Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom om binnen te lopen.