Succesvol opgeleverd Beukenhof

Er is een prachtig project opgeleverd door ons in Wijbosch . Nadat er medio 2017 door ons rondom de voormalige kerk een 15 tal woningen zijn opgeleverd hebben wij voor kerst 2017 alle woningen in de kerk zelf opgeleverd aan de kopers.  De eerste bewoners van de 13 kerkwoningen hebben al kerst en oud en en nieuw gevierd in de voormalige kerk. Rond 1 maart zullen alle woningen bewoond zijn en hebben wij nog enkele afrondende werkzaamheden verricht in het park waarin deze woningen gelegen zijn. 

 

Bijzonder aan dit project is dat de directe omgeving geen openbaar gebied is maar dat dit privaat terrein blijft. Dit betekend dat het onderhoud ook in "eigen" handen blijft bij het project. Dit beheer kan daardoor veel beter afgestemd worden op de actuele situatie, meer onkruiden weghalen uit de borders, regelmatig maaien van het gras, heggen frequent knippen en indien nodig water sproeien in droge tijden. 

Dit alles maakt dat de kwaliteit van wonen op een hoger niveau ligt en daarbij uitstraling geeft aan de omgeving.  Wij zullen deze vorm van wonen en omgeving ook vake aanbieden aan de bewoners opdat metn zich nog meer "thuis " voelt in en harmonieuze omgeving.