Appartementen in Haaften

Moderne “Turn-Key” twee- of driekamerappartementen - Indeling naar keuze !!!

Op jezelf wonen in een leuke woonomgeving

 

Dit aantrekkelijke appartementengebouw is gerealiseerd in het nieuwbouwplan "Willigenhof", dat zich kenmerkt door haar uitstekende ligging en karakteristieke bebouwing. Een heerlijke woonomgeving direct bij rivier de Waal en de uiterwaarden met legio wandel- en fietsroutes. Het complex bestaat uit een zestal appartementen, die op de begane grond en 1ste bouwlaag gelegen zijn.

Architect Steven Woudstra heeft zich laten inspireren door de omgeving en de reeds bestaande gebouwen op de locatie en is erin geslaagd een ontwerp te maken waarin de beleving van de toekomstige bewoners centraal staat. De appartementen worden opgeleverd volgens het “Turn-key” principe, dat wil zeggen dat ze nagenoeg compleet worden opgeleverd en je er dus vrijwel direct in kunt gaan wonen.

Omschrijving
WAT BETEKENT "TURN-KEY"
Met “Turn Key” of gewoon “instap klaar” geven we aan dat het appartement zeer compleet wordt opgeleverd. Dat wil zeggen compleet met sanitair en keuken, gladde wandafwerking in woonkamer en slaapkamer, spuitwerk in badkamer en toilet, losse vloerplinten en geheel binnen schilderwerk inclusief wanden. Een leuk detail is dat de lichtschakelaars naar eigen inzicht kunnen worden geplaatst. Kortom je hoeft zelf alleen nog iets op de vloer aan te brengen om hier te kunnen wonen.

 

     

INDELING
Een koper heeft de keuze uit twee indelingen:

  • OPTIE 1 beschikt over een woonkamer, 2 slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte.
  • OPTIE 2 beschikt over een woonkamer, 1 slaapkamer, een extra ruime badkamer en een extra ruime bijkeuken i.p.v. een technische ruimte.

Je kunt kiezen wat het beste past bij je situatie.

Via de zijkant van het complex bereik je de gemeenschappelijke entree, die toegang biedt tot het trappenhuis. Bij de entreedeur is een intercominstallatie (spreek- en luisterverbinding) aanwezig, gecombineerd met een bellentableau en afgesloten briefkasten.

Direct naast de gemeenschappelijke entree vind je de toegangsdeur naar de gezamenlijke berging.


INDELING APPARTEMENTEN
Via het afgesloten portiek bereik je de entree van het appartement. De moderne voordeur biedt toegang tot de langgerekte hal. De woonkamer en open keuken bevinden zich aan de voorzijde van het complex. De L-vormige keukenopstelling is uitgevoerd met een keramische kookplaat, een schouw-/wasemkap (3 snelheden) en een geïntegreerde koelkast. Je kunt kiezen uit 15 verschillende kleurstellingen en 15 handgrepen. Er is zelfs keuze uit meer dan 40 kleuren voor de werkbladen. De achterwand van de keuken is standaard voorzien van plaatmateriaal. Altis keukens uit Oss zal hoofdleverancier zijn. Tevens is het mogelijk een keuken op maat uit te zoeken onder verrekening van een meerprijs. Indien gewenst, kan ook zonder keuken opgeleverd worden tegen minderwerk korting. De woonkamer is echt sfeervol te noemen. Je profiteert hier als gevolg van de diverse hoge raampartijen van veel natuurlijke lichtinval. In de voorgevel bevindt zich een deur naar buiten. De slaapkamer ligt eveneens aan de voorzijde van het complex en is royaal van afmeting. Aangrenzend vind je een ruimte, die als slaapkamer (OPTIE 1) of als badkamer (OPTIE 2) ingericht kan worden.

Als je kiest voor een 2de slaapkamer (OPTIE 1) dan wordt de badkamer direct bij binnenkomst naast de entree geplaatst. Deze badkamer is kleiner van formaat. De moderne toiletruimte is uitgerust met een wandcloset en een fonteintje. Beide sanitaire ruimtes zijn voorzien van mechanische ventilatie. Als je kiest voor OPTIE 1 zal er een kleine technische ruimte in het appartement aanwezig zijn, die plaats biedt aan de elektrische boiler. Indien je kiest voor OPTIE 2 dan zal er in plaats van een kleine technische ruimte een ruime bijkeuken aanwezig zijn.

 

     

Bijzonderheden

  • HR++ beglazing in de glasopeningen van alle buitenkozijnen, ramen en deuren
  • De buitendeuren en ramen van het appartement worden voorzien van inbraakwerend klasse 2 hang- en sluitwerk.
  • Voorzien van één of meerdere rookmelders, die zijn aangesloten op het lichtnet
  • De appartementen beschikken over goede isolatievoorzieningen en een duurzaam energie systeem, waarbij door middel van zonnepanelen energie wordt opgewekt om de woning van stroom te voorzien. Deze elektriciteit wordt onder meer gebruikt ten behoeve van de verwarming, die is gebaseerd op elektrische warmtepompen.
  • Er komt een centrale verwarming voor het hele gebouw, de warmte wordt geleverd per woning
  • Het gehele appartement wordt verwarmd door middel van vloerverwarming, waarbij per ruimte een aparte na-regeling van temperatuur mogelijk is
  • Servicekosten € 200,-- per maand (inclusief voorschot gas en elektra)