Prima Energie

Blijvende energie voor opgeleverde woningen

Als projectontwikkelaar zoeken we bij Abeco naar de juiste voorzieningen. Duurzaamheid heeft daarin altijd een belangrijke rol gespeeld. De levering van duurzame energie is één van de voorzieningen die we met Abeco willen faciliteren. Met Prima Energie hebben we daarin een perfecte partner gevonden. Prima Energie houdt zich bezig met de opwekking en distributie van energie in de vorm van warmte- en koudelevering aan woningen.

Met Prima Energie zijn de bewoners van verschillende Abeco-projecten verzekerd van groene energie én meer inzicht in hun verbruik. Naast de opwekking en distributie van energie houdt Prima Energie zich bezig met zonnepanelen.

Groene energie voor de bewoners van nieuwbouwprojecten

Voor de bewoners van onze nieuwbouwprojecten willen we het mogelijk maken om gebruik te maken van groene energie. De zonnepanelen en warmtepompsystemen van Prima Energie zorgen ervoor dat dit mogelijk wordt. De duurzaam opgewekte energie wordt bij de bewoners geleverd in de vorm van warmte en koude.

Meer inzicht in het energieverbruik

Duurzaamheid gaat wat ons betreft verder dan het leveren van groene energie. We willen bewoners ook bewuster maken van hun verbruik, zodat zij hierop in kunnen spelen. Met het Prima Power portal van Prima Energie kunnen bewoners altijd en overal hun verbruik inzien. Zo komen zij niet meer voor vervelende verrassingen te staan. We zijn ervan overtuigd dat energieverbruik verminderd wordt door inzicht in het verbruik te creëren. Door te zien waar en wanneer energie verbruikt wordt, kunnen bewoners concrete maatregelen nemen om het verbruik te verminderen. 

Het Prima Power portal geeft niet alleen de bewoners, maar ook de beheerder meer inzicht. Het portal biedt tools die alle installaties monitoren. Is er een storing? Dan wordt er direct een alert gestuurd zodat het probleem verholpen kan worden.

Prima Energie en Abeco

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in de projecten van Abeco. Met Prima Energie maken we wonen steeds groener. Het Prima Energie concept wordt op vrijwel al onze nieuwbouwprojecten toegepast.

Bij Abeco zijn we altijd op zoek naar een goede balans in energieverbruik voor onze projecten. Met het ontstaan van Prima Energie en Prima Power kunnen we zowel de bewoners als beheerders van onze projecten meer inzicht geven in het energieverbruik. Bewoners van projecten zijn met Prima Energie verzekerd van groene energie én meer inzicht in hun verbruik, terwijl beheerders sneller kunnen ingrijpen bij storingen en naar de facturatie geen omkijken meer hebben.

Bekijk de video

Prima Energie wekt dus energie op uit duurzame bronnen en levert die vervolgens in de vorm van warmte en koude bij nieuwbouwprojecten van Abeco. Meer weten over Prima Energie? Bekijk dan de video.